Zselelakk.hu - online zselé lakk szaküzlet
Szállítási információk|GYIK|Zselé lakk hűségpont|Kapcsolat|E-mail küldés
 
 Kosár megtekintése!
 
menu_szep Zselélakkmenu_szep Műköröm zselékmenu_szep Zselé Lakk használatamenu_szep One Step használatamenu_szep Színskálamenu_szep
zselélakk tartalom top

Zselé lakk gyakori kérdések

Megrendeléssel és szállítással kapcsolatos kérdések

 

Mennyi a szállítási határidő?
A szállítási határidő 1-2 munkanap, de maximum 5 munkanap.
Banki átutalásnál, a bankszámlánkra megérkezett pénz idejétől értendő a szállítási határidő!
Pontos kiszállítási dátumot a web áruház minden oldalán kiírja.
Ki hozza a csomagot?
A csomagot a GLS futárszolgálat szállítja házhoz. Bármilyen otthoni, vagy munkahelyi címre kérheted a csomagot. A csomag kézbesítése munkapapokon 8.00 - 17.00 között történik.  Ha szeretnél üzenni valamit, azt a megjegyzéshez írd be.
A megadott telefonszámon felhívunk, ha bármi gond adódna a megrendeléseddel kapcsolatban.

Mennyi a szállítási díj?
Banki átutalás és utánvét között választhatsz:
- Banki átutalás (előre átutalod a megrendelés értékét): Megadott számlaszámra, előre fizetheted be az összeget. Így a szállítási költség minden esetben 600 Ft. Fontos: Akkor postázzuk a megrendelésed, amikor a vételár és a szállítási költség a bankszámlánkra megérkezett!

- Utánvét (A futárnak fizetsz átvételkor): A megrendelésedet a legközelebbi csomagfeladási napon átadjuk a postának, amit a postásnak kell kifizetned a csomag átvételekor. Hetente minimum 2 csomagfeladási nap van, hét elején és a hét vége felé. A szállítási költség 1 300 Ft.

Ha 10 000  Ft felett rendelsz, a kiszállítás Magyarország egész területére IGYENES! Függetlenül, hogy utánvétes, vagy átutalásos fizetést választottál.

Hogyan rendelhetek külföldre?
Külföldre Európán belül bárhová szállítunk. A webáruházban kiválaszthatod melyik országba szeretnél rendelni. Itt a szállítási díj minden esetben 4 500 Ft. Külföldi rendelés esetén csak előre, banki átutalással tudsz fizetni! Európán kívüli országokba nem szállítunk csomagokat!

Van-e mindenből raktáron?
A Web áruházban található termékekből minden termékből van raktáron.
Ha mégis átmeneti hiány lépne fel, akkor a web áruház nem engedi megrendelni a terméket

Milyen garanciát kapok a vásárolt termékekre?
Minden általunk kínált és tőlünk vásárolt termékekre 30 nap pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Neked csak vissza kell küldened részünkre a terméket, és mi szó nélkül visszafizetjük a teljes vételárat! Ezáltal teljes biztonsággal kipróbálhatod, sőt használhatod a zselelakk.hu termékeit, úgy hogy bármilyen kockázatot vállalnál. Azért adunk garanciát, mert tudjuk, hogy a termék jó! Hisszük, hogy Neked is nagy hasznodra válik. Az eddigi tapasztalatok, és a vásárlóink elégedettsége hamar meggyőzött bennünket is.

Miért jobb, ha az interneten keresztül itt rendelem meg a termékeket, mintha boltban venném meg?
Az oldalon minden készlethez, olyan egyedi (csak digitálisan használható) szolgáltatások járnak, amit a hagyományos kereskedelemben nem kaphatsz meg. Az oldalon olyan plusz információkat és segédanyagokat kapsz, amit speciálisan ehhez az oldalhoz és ezekhez a zselélakk.hu  szettekhez fejlesztettünk ki. 10 000 Ft felett INGYENES kiszállítás Magyarország egész területére! Így gyakorlatilag házhoz viszik a terméket és semmilyen plusz költséget nem kell fizetned. Ezekkel a lehetőségekkel árban és szolgáltatásban is garantáltan a legteljesebb kiszolgálást tudjuk nyújtani Neked.

Visszavásárlási garancia
A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti ügyfélszolgálatunkon a 06 (20) 437 45 66 telefonszámon, vagy e-mailen a info@zselelakk.hu címen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli.

A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei
Távollévők között létrejött szerződés esetén a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet szerint a fogyasztó a szerződéstől a termék kézhezvételének napjától nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. Elállás esetén a vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszatéríteni. A fogyasztó köteles a terméket haladéktalanul visszaszolgáltatni.
A Netkosár Marketing Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni, a nem megfelelő használatból eredő kárát érvényesítheti a vásárlón. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. A Netkosár Marketing Kft követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
A termék visszaszolgáltatása postai úton történik (4027 Debrecen Füredi út 75/B 5/20). A Netkosár Marketing Kft. technikai okokból csak postai csomagot nem tud fogadni, ezért személyesen a termék visszaszolgáltatása nem lehetséges. A vásárló kérésére, az ügyfélszolgálat készséggel gondoskodik a visszaszállítás bonyolításáról, ügyfeleink ilyen irányú igényüket ügyfélszolgálatunkon jelezhetik. Ebben az esetben, a visszaszállítás költségeivel kapcsolatosan a Magyar posta díjtáblázata a mérvadó! DÍJTÁBLÁZAT

 
menu szep Zselélakkmenu szep Műköröm zselékmenu szep Zselé Lakk használatamenu szep One Step használatamenu szep Színskálamenu szep

Zselé lakk, gél lakk online szaküzlet. Minden szükséges műköröm alapanyag és műköröm kellék megtalálható webáruházunkban zselé lakk köröm elkészítéséhez.

 
Kapcsolat - vevőszolgálat
Vevőszolgálat:Major Sándor
Telefonszám:+36202746318
E-mail cím:info@zselelakk.hu
További elérhetőségeink >
 
Zselé lakk információ
Zselé lakk kapcsolatZselé lakk hűségpont
Szállítási költségekVélemények a zselé lakkról!
Zselé lakk Gyakori kérdések 
Zselelakk.hu - AdatvédelemEllálás a vásárlástól
Általános Szerződési feltételekZselé lakk Oldaltérkép
 
Zselé lakk kategóriák
Zselélakk induló készletek
Zselé lakk szettek
Zselélakk 6ml
One step zselélakk
Foszforeszkáló zselélakk
Thermo zselélakk
3D matt zselélakk
Tiger eye zselélakk
Metál zselélakk
3step géllakk 4ml
Profinails zselé lakk
Zselélakk díszítő zselék
Bonder
Fényzselé
Műköröm építő zselék
Színes műköröm zselék
Színváltó műköröm zselé
Körömlakkok
Körömápolók
Zselé lakk előkészítő folyadékok
Zselé lakk, körömlakk oldószerek
Zselé lakk műköröm díszitők
Zselé lakk kellékek
Körömnyomda - Moyra
Körömnyomda - Konad
Zselé lakk UV lámpák
Zselé lakk LED lámpák
Zselé lakk UV lámpa csővek
Műkörmös porelszívó kéztámasz
Műkörmös csiszológépek
 
2014 -2018© Netkosár Marketing Kft. www.zselelakk.hu Minden jog fenntartva!
A weboldalon található képek, szövegek, videók, írásbeli engedély nélkül nem használhatóak fel.
Paintcafe.hu | Nails.hu   ÁrGép